Het jaar rond genieten van heerlijke gerechten op de fijnste plek op het strand van Zandvoort

Restaurant Thalassa, voor het mooiste uit de zee!

Een plateau fruits de mer of haring vers van ‘t mes en voor kibbeling of een goed gebakken zeetong, de koks van Restaurant Thalassa weten er wel raad mee.
Verse vis eet je bij Thalassa, dat zal elke inwoner van Zandvoort – en inmiddels ook een groeiend aantal vaste buitenlandse bezoekers – beamen. U bent namelijk te gast bij de familie Molenaar die al 7 generaties in de vis zit.

Vers en divers

Ons motto is: “vis komt per boot en niet per vliegtuig”, de Noordzee wordt door de koks van Restaurant Thalassa gekoesterd als hofleverancier.

Uiteraard staan er ook genoeg interessante vleesgerechten en passende vegetarische gerechten op het menu, dus er is voor iedereen wat wils! Ook hoort daar een passend wijnadvies bij met de heerlijke wijnen van onze uitgebreide kaart. Heeft u wensen aangaande allergieën en/of dieetwensen, gelieve deze dan vooraf aan ons door te geven, dan kan onze keukenbrigade daar rekening mee houden.

Wanneer het weer het toelaat, wees dan welkom op ons ruime, gezellige terras, dat ook bereikbaar is voor rolstoelgebruikers, ontvangen wij u graag voor een vers ontbijt, een verzorgde lunch of voor een informeel of feestelijk diner. Uiteraard bent u net zo welkom voor koffie of een drankje.

Het mooie is: wij zijn het gehele jaar geopend, dus u bent alle seizoenen van harte welkom bij restaurant Thalassa, centraal gelegen aan het strand van Zandvoort!

Onze kaarten

Bekijk onze lunch-, diner- en drankkaart hieronder voor een inzage wat ons keukenteam voor u in petto heeft. Mogen we u daarbij onder andere attent maken op het overheerlijke Bordje Thalassa en de Gillardeau oesters als voorgerecht. Wat denkt u als hoofdgerecht van sliptong of zeetong of voor de echte vleesliefhebber de Simmenthaler entrecôte. Om de avond in stijl af te sluiten is de Gouwe Ouwe een hardloper maar ook de 3 soorten Hollandse kaas van L’Amuse valt vaak in de smaak. Eet u smakelijk alvast en graag tot snel.

Om te reserveren klikt u op de afbeelding van het blauwe R, logo rechtsonder op deze pagina. Dit is onze Resengo reserveringstool. Reserveren via e-mail is niet mogelijk!

Reserveren in Restaurant

Indien je een reservering wenst te maken in ons restaurant, klik dan op de afbeelding van het blauwe R, logo rechtsonder op deze pagina.