Voor speciale gelegenheden

Events

Een bijzondere locatie voegt absoluut iets toe aan een feest, diner of zakelijke events. Strandpaviljoen Thalassa met zijn natuurlijke omgeving direct aan het strand van Zandvoort  is dan – in alle seizoenen – een goede keus.

Het gezellige, warm ingerichte paviljoen is uitstekend geoutilleerd en beschikt over alle relevante presentatie faciliteiten. De grote zaal van het paviljoen leent zich voor grote gezelschappen om bijvoorbeeld een huwelijk of een jubileum te vieren. Daarnaast is er ook een kleinere zaal, inclusief bar, voor besloten meetings, presentaties of wellicht een zakelijke hei-sessie. Na afloop kunt u gezamenlijk op onze luxueuze terrassen plaatsnemen, u zit gegarandeerd comfortabel. Bovendien – misschien wel het belangrijkste – is de kwaliteit van onze keuken befaamd.

Wat dacht u van een walking dinner, buffet, informele lunch of liever toch een diner in stijl? Misschien met live muziek? Wilt u het kleinschalig, intiem of juist groots? Zijn er speciale wensen? Onze event manager (rechtstreeks te bereiken op 06 21 60 71 38) zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt feesten, vergaderen of uw bruiloft vieren.

Overigens is er naast ‘trouw’ steeds vaker vraag naar ‘rouw’ aan zee: het afscheid van een dierbare in een minder formele sfeer. Ook een dergelijke bijeenkomst voor en/of na de daadwerkelijke uitvaart is bij ons in goede handen.

Making memories, daar gaat het om. 

Team Thalassa maakt het graag voor u waar!

Offerte voor uw Event?

Wenst u een offerte te ontvangen voor uw event...? Klik dan op de button rechtsonder op deze pagina.