Het jaar rond genieten van heerlijke gerechten op de fijnste plek op het strand van Zandvoort
Restaurant Thalassa, voor het mooiste uit de zee!
Een plateau fruits de mer of haring vers van ‘t mes en voor kibbeling of een goed gebakken zeetong, de koks van Restaurant Thalassa weten er wel raad mee.
Verse vis eet je bij Thalassa, dat zal elke inwoner van Zandvoort – en inmiddels ook een groeiend aantal vaste buitenlandse bezoekers – beamen. U bent namelijk te gast bij de familie Molenaar die al 7 generaties in de vis zit.
Onze kaarten
Bekijk onze lunch-, diner- en drankkaart hieronder voor een inzage wat ons keukenteam voor u in petto heeft. Mogen we u daarbij onder andere attent maken op het overheerlijke Bordje Thalassa en de Gillardeau oesters als voorgerecht. Wat denkt u als hoofdgerecht van sliptong of zeetong of voor de echte vleesliefhebber de Simmenthaler entrecôte. Om de avond in stijl af te sluiten is de Gouwe Ouwe een hardloper maar ook de 3 soorten Hollandse kaas van L’Amuse valt vaak in de smaak. Eet u smakelijk alvast en graag tot snel.
Om te reserveren klikt u op de afbeelding van het blauwe R, logo rechtsonder op deze pagina. Dit is onze Resengo reserveringstool. Reserveren via e-mail is niet mogelijk!
Reserveren in Restaurant
Indien je een reservering wenst te maken in ons restaurant, klik dan op de afbeelding van het blauwe R, logo rechtsonder op deze pagina.